Ngarep > Kabar > Warta industri

Penjelasan rinci babagan perawatan pompa metering

2022-02-26

Pompa metering diafragmapangopènan
(1) Priksa pipeline pump metering diafragma engineering lan joints kanggo looseness. Puter pompa pangukuran diafragma kanthi tangan kanggo ndeleng apa pompa pangukuran diafragma fleksibel.
(2) Tambah lenga lubricating bantalan menyang awak prewangan, mirsani sing tingkat lenga saka pump metering diaphragm kudu ing garis tengah tandha lenga, lan lenga lubricating kudu diganti utawa ditambah ing wektu.
(3) Copot plug pengalihan banyu saka awak pompa metering diaphragm, lan tuangake banyu (utawa slurry).
(4) Tutup katup gerbang, pengukur tekanan outlet lan pengukur vakum inlet pipa outlet pompa metering diafragma.
(5) Jog motor kanggo ndeleng apa arah motor bener.
(6) Miwiti motor. Nalika ingpompa metering diafragmaing operasi normal, mbukak gauge meksa stopkontak lan pump vakum welingan kanggo ndeleng yen padha nuduhake tekanan tepat, banjur mboko sithik mbukak tutup gapura lan mriksa mbukak motor ing wektu sing padha.
(7) Coba ngontrol tingkat aliran lan angkatpompa metering diafragmaing sawetara sing dituduhake ing tandha kanggo mesthekake yen pump metering diaphragm makaryakke ing titik efficiency paling, supaya minangka kanggo entuk efek nyimpen energi paling.
(8) Sajrone operasi pump metering diaphragm, suhu bantalan ngirim ora ngluwihi suhu sekitar 35 ° C, lan suhu maksimum ngirim ora ngluwihi 80 ° C.
(9) Yen swara ora normal ditemokake ing pompa metering diaphragm, mandheg langsung kanggo mriksa sababe.
(10) Nalika pompa metering diafragma kudu mandheg, tutup tutup gerbang lan pengukur tekanan, banjur mandhegake motor.
(11) Pompa metering diaphragm kudu ngganti lenga pelumas sawise 100 jam ing sasi kapisan operasi, lan ngganti lenga saben 500 jam sabanjure.
(12) Ajeg nyetel kelenjar packing sakapompa metering diafragmakanggo mesthekake yen netes ing kamar pengepakan normal (disaranake bocor ing tetes).
(13) Ajeg mriksa nyandhang saka pompa metering diafragma poros lengan, lan ngganti ing wektu sawise nyandhang gedhe.
(14) Nalika pump metering diaphragm digunakake ing mangsa kadhemen mangsa, sawise parking, iku perlu kanggo unscrew plug saluran ing ngisor awak pump kanggo saluran medium. Nyegah retak beku.
(15) Yen ingpompa metering diafragmaora bisa digunakake kanggo wektu sing suwe, perlu kanggo mbongkar pompa, ngilangke banyu, nglebokake pelumas menyang bagean lan sendi sing puteran, lan simpen kanthi bener.