Ngarep > Kabar > Warta industri

Fitur pompa metering

2022-02-26

Pompa meteringuga disebut pompa kuantitatif utawa pompa proporsional. Pompa metering minangka jinis pompa volume khusus sing bisa nyukupi kabutuhan macem-macem proses teknologi sing ketat, lan tingkat aliran bisa diatur kanthi steplessly ing kisaran 0-100%.
Pompa kasebut nduweni kinerja sing apik banget, ing antarane pompa pangukuran diafragma pancen ora ana bocor, kinerja safety sing dhuwur, pangukuran lan pangiriman sing akurat, tingkat aliran bisa diatur kanthi sewenang-wenang saka nol nganti nilai maksimal, lan tekanan bisa sewenang-wenang. dipilih saka meksa normal kanggo sawetara maksimum allowable.
â’‰ Pangaturan kasebut intuisi lan jelas, karyane stabil, ora ana swara, ukuran cilik, bobot entheng, pangopènan gampang, lan bisa digunakake bebarengan.
Pompa kasebut duwe macem-macem jinis, kinerja lengkap, cocog kanggo ngirim saka -30 derajat nganti 450 derajat, viskositas 0-800mm / s, tekanan discharge maksimal bisa tekan 64Mpa, kisaran aliran 0.1-20000L / h, lan akurasi pangukuran ing ± 1%.

â'‹Miturut syarat proses, pump bisa diatur kanthi manual lan frekuensi-diowahi kanggo nyetel aliran, lan uga bisa éling remot kontrol lan komputer kontrol otomatis.