Ngarep > Kabar > Warta industri

Perkara sing kudu digatekake nalika nggunakake pompa metering (Bagian 1)

2022-03-18

Pakar ingmetering pump - Zhejiang Dongkai Pump Technology Co., Ltd.dina iki ngenalake sampeyan babagan perkara sing kudu digatekake nggunakake pompa metering.
kitaHigh Pressure Metering Pumpproduk iku pilihan sampurna kanggo sampeyan!
Sambungan Listrik
1. Priksa manawa frekuensi voltase saka sumber daya bener, lan ketemu nameplate motor.
Kemudi motor kudu konsisten karo logo panah setir, lan dilarang banget kanggo nglanggar, yen peralatan kasebut bakal rusak banget. Kanggo motor frekuensi variabel sing dilengkapi penggemar independen, copot tutup penggemar lan priksa manawa motor utama muter ing arah sing bener, banjur pasang kipas lan priksa manawa motor penggemar muter ing arah sing bener.