Ngarep > Produk > Aksesoris Pompa Pangukuran

Aksesoris Pompa Pangukuran Produsen

Ana macem-macem jinis aksesoris pompa metering. Sawetara aksesoris kasebut kalebu: katup kontrol tekanan mburi, silinder kalibrasi, dampener pulsasi, saringan, katup relief tekanan inline, katup sikil, lan katup injeksi,Y-strainer. Saben komponèn dirancang kanggo nyedhiyani kinerja pump metering apik, lan saben accomplishes goal iki ing macem-macem cara.
View as  
 
Safety Relief Valve Back Pressure Valve

Safety Relief Valve Back Pressure Valve

Dongkai kualitas Safety Relief Valve bali Pressure Valve bantuan kanggo ngredhakaké keluwihan meksa ing sistem pump utawa njaga meksa ing titik setted. Katup relief sing aman dipasang ing pipa outlet pompa metering. Nalika tekanan sistem dadi ora normal, katup relief safety nglindhungi pompa metering saka karusakan apa wae. Katup tekanan mburi kudu dipasang ing stopkontak pompa metering kanggo nyuda siphon lan keluwihan pakan, lan njamin akurasi metering pompa metering ora kena pengaruh. Nalika titik dosis luwih murah tinimbang stopkontak metering.Each Valve minangka jinis diafragma kanthi desain 2-port, sing bisa digunakake minangka relief safety lan katup tekanan bali.

Maca liyaneKirim Enquiry
Apa sampeyan pengin Aksesoris Pompa Pangukuran digawe ing China kanthi Rega Murah? Teknologi Pompa Dongkai mesthi dadi pilihan sing apik. Kita dikenal minangka salah siji saka Aksesoris Pompa Pangukuran Produsèn lan Suppliers misuwur ing China. Pabrik kita ngasilake kualitas dhuwur Aksesoris Pompa Pangukuran, sing bisa dadi grosir akeh. Sampeyan olèh hubungi kita lan tuku apa sing perlu karo dhaftar rega lan diskon. Kita duwe macem-macem produk ing Simpenan kanggo sampeyan milih.