Ngarep > Produk > Pompa Dosing Kab

Pompa Dosing Kab Produsen

Pompa dosis yaiku pompa pamindhahan positif sing dirancang kanggo nambah macem-macem media menyang proses kanthi tingkat aliran sing akurat banget.
Pompa dosis digunakake kanggo macem-macem aplikasi lan industri, saka perawatan banyu limbah nganti pangolahan panganan.
View as  
 
Ammonia Dosing Pump

Ammonia Dosing Pump

Prinsip kerja Ammonia Dosing Pump: Motor drive worm gear pasangan; liwat mekanisme eksentrik, gerakan Rotary saka motor wis rubah menyang reciprocation saka geser bar. Bar geser reciprocating langsung nyurung diafragma mekanik kanggo nggawe deformasi siklik, supaya bisa nyedhot lan ngeculake medium ....

Maca liyaneKirim Enquiry
Pompa Dosis Otomatis Amonia

Pompa Dosis Otomatis Amonia

Ammonia Automatic Dosing Pump, sing ngasilake pompa pamindhahan positif, nyedhiyakake akurasi pangukuran sing paling apik. Dheweke nyetel standar kanggo safety, linuwih lan efisiensi, utamane nalika ngompa cairan superkritis.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pompa Piston Kab

Pompa Piston Kab

Pompa piston minangka jinis pompa pamindahan positif ing endi segel tekanan dhuwur mbales karo piston. Pompa piston bisa digunakake kanggo mindhah cairan utawa kompres gas. Padha bisa operate liwat sawetara saka sudhut meksa. Operasi tekanan dhuwur bisa ditindakake tanpa efek sing kuat ing tingkat aliran. Pompa piston uga bisa ngatasi media kenthel lan media sing ngemot partikel padhet. Jinis pompa iki fungsine liwat piston piston, mekanisme osilasi ing endi stroke mudhun nyebabake beda tekanan, ngisi ruang pompa, ing endi stroke munggah meksa cairan pompa metu kanggo digunakake. Pompa piston asring digunakake ing skenario sing mbutuhake tekanan sing dhuwur lan konsisten lan ing irigasi banyu utawa sistem pangiriman.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pompa Dosis Fosfat Kab

Pompa Dosis Fosfat Kab

Pompa dosis Phosphate minangka pompa pangukuran, kapasitas pompa sing bisa diatur kanthi tepat kanthi tambahan 0,2%, kanthi manual utawa opsional kanthi aktuator listrik utawa drive kontrol. Kontrol terintegrasi ngidini pompa bisa adaptasi kanthi cepet lan andal kanggo ngganti tugas pangukuran.

Maca liyaneKirim Enquiry
Apa sampeyan pengin Pompa Dosing Kab digawe ing China kanthi Rega Murah? Teknologi Pompa Dongkai mesthi dadi pilihan sing apik. Kita dikenal minangka salah siji saka Pompa Dosing Kab Produsèn lan Suppliers misuwur ing China. Pabrik kita ngasilake kualitas dhuwur Pompa Dosing Kab, sing bisa dadi grosir akeh. Sampeyan olèh hubungi kita lan tuku apa sing perlu karo dhaftar rega lan diskon. Kita duwe macem-macem produk ing Simpenan kanggo sampeyan milih.