Ngarep > Kabar > Warta industri

Pemasangan pompa metering

2022-02-19

Pompa meteranuga disebut pompa kuantitatif utawa pompa proporsional. Ingmetering pumppunika jenis pump volume khusus sing bisa nyukupi kabutuhan macem-macem pangolahan teknologi ketat, lan tingkat aliran bisa diatur steplessly ing sawetara 0-100%.
1. Ekspor luwih dhuwur tinimbang impor kanggo nyegah fenomena siphon
2. Kepala pompa lan katup injeksi mbutuhake instalasi vertikal
3. fittings pipe ditempelake bisa tightened dening tangan, ora nggunakake pribadi; aja nganggo tape bahan mentah ing benang
4. Tegangan sumber daya stabil lan lemah

5. Lingkungan instalasi resik lan wiyar kanthi ventilasi sing apik.