Produk

View as  
 
Pompa Natrium Hipoklorit Kab

Pompa Natrium Hipoklorit Kab

A solenoid gerakane poros solenoid maju lan mundur kanthi ngaktifake lan mateni. Gerakan stroke iki ditransfer menyang diafragma ing sirah dosis. Loro katup mriksa nyegah bahan kimia feed mili bali nalika mompa. Nanging ora mung kuwi. Dawane stroke lan tingkat stroke bisa diatur kanthi tepat kanggo ngowahi tingkat pangukuran POMPA SODIUM HIPOKLORIT. Pompa Dosis Pengukur Kimia Cairan Asam

Maca liyaneKirim Enquiry
Asam Cairan Kimia Metering Dosing Pump

Asam Cairan Kimia Metering Dosing Pump

Diafragma solenoid cilik Acid Liquid Chemical Metering Dosing Pump nawakake injeksi kimia sing tepat kanthi biaya sing murah. Ukuran sing kompak lan kontrol sing gampang nggawe dheweke cocog kanggo perawatan banyu lan aplikasi OEM.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kolam Renang Metering Dosing Pump

Kolam Renang Metering Dosing Pump

Pompa dosis metering kolam renang sing efektif lan dipercaya minangka unsur sing ngidini kita njaga paramèter klorin lan / utawa pH sing tepat ing kolam renang kita. Fungsi utama pompa dosis metering kolam renang iki yaiku dosis cairan, kayata klorin utawa pH kanggo njaga tingkat paramèter kasebut ing banyu. Nduwe kontrol lan pangaturan tingkat kasebut penting kanggo nyegah masalah kayata iritasi mata utawa munculé ganggang ing blumbang. Temokake kabeh pompa pangukuran kanggo kolam pH lan klorin lan temokake sing paling cocog kanggo sampeyan.

Maca liyaneKirim Enquiry
<...45678>