Ngarep > Produk > Piranti Dosing

Piranti Dosing Produsen

Dosing piranti iki digunakake digunakake ing tanduran daya, industri kimia, tanduran banyu, tambang ongko Processing buntut banyu lan sistem perawatan banyu liyane sing perlu kanggo nambah peralatan dimurnèkaké lan flocculant, kang bisa nyedhiyani bahan kimia terus lan stabil kanggo proses perawatan banyu.
View as  
 
Sistem Dosing PAC

Sistem Dosing PAC

Sistem Dosing PAC yaiku proses nambah utawa ngatur jumlah PAC menyang volume banyu tartamtu. Penting kanggo bisa ngontrol kanthi akurat ‘tingkat dosis’ amarga rong alasan. Kaping pisanan, kanggo mesthekake yen ana cukup PAC kanggo nyedhiyakake perawatan sing efektif. Kapindho, supaya ora mbuwang PAC sing ora perlu liwat praktik dosis utawa tumpahan sing ora efektif. Solusi Sistem Dosis PAC kita, Trans PAC wis dikembangake kanggo nawakake solusi praktis lan fleksibel kanggo PAC Dosing.

Maca liyaneKirim Enquiry
Piranti Dosing Otomatis

Piranti Dosing Otomatis

Piranti dosis otomatis minangka piranti sing asring kudu terus-terusan lan kanthi otomatis nyuntikake cairan siji menyang cairan liyane kanggo dadi cairan campuran ing bidang tenaga listrik, perawatan banyu lan liya-liyane. Jinis-jinis piranti dosis otomatis kalebu pindho pump siji kontrol digabungake jinis, telung pump kontrol pindho jinis gabungan, etc. Sabanjure, kita bakal introduce isi cocog ing rinci.

Maca liyaneKirim Enquiry
Piranti Dosing Fosfat Otomatis

Piranti Dosing Fosfat Otomatis

Piranti dosing Fosfat Otomatis Dongkai yaiku sistem khusus sing siap dipasang lan siap digunakake. Sistem standar yaiku pompa dosis, pipa, tangki panyimpenan, lan piranti liyane sing dibutuhake. Kabeh skid dosis iki dirancang kanggo nanggapi kabutuhan individu lan dikonfigurasi ing omah. Kita wis entuk akeh pengalaman babagan desain lan manufaktur sistem dosis rangkep.

Maca liyaneKirim Enquiry
Piranti Dosing Fosfat

Piranti Dosing Fosfat

Piranti dosis Phosphate minangka sistem lengkap kanggo ngilangi fosfat, kalebu stasiun dosis tangki panyimpenan lan sistem kontrol output PROCON. Tangga akses lan platform kita dirancang miturut peraturan pencegahan kacilakan. Kasedhiya minangka sistem sing wis dipasang utawa ing komponen. Cocog kanggo instalasi njero ruangan utawa ruangan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Piranti Dosing Ammonia

Piranti Dosing Ammonia

Sistem pangukuran Ammonia dosis piranti kanggo kurang ambu lan aman nangani solusi amonia. Kanggo nilai pH sing stabil lan nyuda karat ing sistem uap.

Maca liyaneKirim Enquiry
Corrosion Inhibitor (Skala Inhibitor) Dosing Device

Corrosion Inhibitor (Skala Inhibitor) Dosing Device

Inhibitor Korosi (inhibitor skala) Piranti Dosing utamane kasusun saka patang bagean: sistem campuran solusi, sistem pangukuran lan dosis, sistem keamanan lan sistem kontrol. Agen padhet utawa cair ditambahake menyang kothak larut, banjur banyu industri ditambahake kanthi proporsi kanggo larut, banjur ditambahake menyang titik dosis kanthi sistem dosis metering. Kontrol pakan bisa ditindakake kanthi manual utawa kanthi otomatis miturut output sinyal kontrol saka sistem ndhuwur.

Maca liyaneKirim Enquiry
Apa sampeyan pengin Piranti Dosing digawe ing China kanthi Rega Murah? Teknologi Pompa Dongkai mesthi dadi pilihan sing apik. Kita dikenal minangka salah siji saka Piranti Dosing Produsèn lan Suppliers misuwur ing China. Pabrik kita ngasilake kualitas dhuwur Piranti Dosing, sing bisa dadi grosir akeh. Sampeyan olèh hubungi kita lan tuku apa sing perlu karo dhaftar rega lan diskon. Kita duwe macem-macem produk ing Simpenan kanggo sampeyan milih.